miércoles, 2 de febrero de 2011

Una nena de Soses premiada en el Concurs Internacional de Dibuix Infantil d’aqualia


Una nena de Soses premiada en el Concurs Internacional de Dibuix Infantil d’aqualia

                       
El regidor d’Educació, Francesc Morreres, li  ha lliurat el premi a l’AjuntamentSoses, 28 de gener de 2011

Ilham el Gartit, del CEIP Jaume Miret de Soses, ha quedat finalista en la categoria individual de la 8a edició del Concurs Internacional de Dibuix Infantil que aqualia organitza cada any dintre dels actes commemoratius del Dia Mundial de l’Aigua.

El regidor d’Educació de Soses, Francesc Morreres, i el Cap del Servei Municipal d’Aigües, Joan Casanovas, han estat els encarregats de lliurar el premi a l’Ajuntament, acompanyats pel mestre de la nena, Ilham el Gartit, que ha rebut un kit especial de dibuix infantil.

Un any més, el concurs ha estat un èxit, ja que a les comarques lleidatanes 803 nens i nenes de 3r i 4rt de Primària han presentat els seus treballs, gairebé el doble que en l’edició anterior. de l’any passat. Des de la seva primera edició es porten recollits més de 230.000 dibuixos de l’estat espanyol, Itàlia i Portugal.

El concurs es va convocar amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua, el 22 de març. L’organització del certamen va enviar als centres educatius el material necessari per poder participar.

aqualia agraeix a tots els nens de Soses participants la seva creativitat i esforç i informa que seguirà desenvolupant, sempre en col·laboració amb l’Ajuntament, iniciatives que difonguin entre els més joves un ús responsable i sostenible de l’aigua.


No hay comentarios:

Publicar un comentario